День абітурієнта у Прикарпатському національному університеті

Дізнайтеся ВСЕ про вступ-2023 до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!

Які умови вступу? Що потрібно здавати? Які особливості навчання? Які є освітні можливості і додаткові переваги? Скільки коштуватиме навчання? Як навчатися в університеті безкоштовно? Як на платній формі мати грошову стипендію від європейських фондів? Як після закінчення отримати не один, а одночасно два дипломи – український і диплом країни ЄС? Які закордонні стажування чекають на вас? Чому Прикарпатський – лідер серед університетів регіону? Як конвертувати наукові досягнення у грошові знаки?

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника запрошує цьогорічних випускників!

Зустріч відбудеться онлайн 8 квітня 2023 року об 11:00.

Підключення за покликанням https://us02web.zoom.us/j/85945987751?pwd=Y0hUVTVBbHcvbGVUeG9ORTRKbWJ2UT09

Meeting ID: 85945987751
Passcode: dG.dv#b2

Що у програмі?

Спочатку вас зустріне ректор. Після цього покрокову інструкцію з детальною інфографікою щодо всіх деталей вступу-2023 отримаєте від відповідального секретаря Приймальної комісії. Далі ви зможете отримати відповіді на ваші запитання від заступника директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Івана Любінця.

А потім, аби витрачати час лише на конкретну інформацію, яка стосується особисто кожного з вас, запрошуємо під’єднатися до персональних кабінетів інститутів та факультетів, які ви обрали. Там відбудеться предметне живе спілкування у форматі запитань-відповідей.

Там на вас також чекатимуть студенти, які поділяться власним досвідом вступу і навчання у ПНУ.

Тож 8 квітня 2023 року скористайтеся нагодою деталізувати всю інформацію про спеціальності та освітні програми; матеріально-технічне забезпечення; можливості для студентів та дозвілля.

Що ще?

Поради і лайфхаки, як написати мотиваційний лист на відмінно. Чекаємо на всіх, хто планує вступати у 2023-му році, отримати вищу освіту, нові компетентності, можливості для кар’єрного зростання та особистісного вдосконалення!

Чекаємо на Вас!